понеділок, 28 вересня 2009 15:59

"У "Динамо" вже є три очки, а у нас - нічия" - Абідаль

"У "Динамо" вже є три очки, а у нас - нічия" - Абідаль

Лівий захисник "Барселони" Ерік Абідаль дуже позитивно оцінив перемогу над "Малагою", перш за все через майбутній матч з "Динамо". "Завжди краще виграти перед Лігою чемпіонів, через питання впевненості", - заявив він на прес-конференції.

Відносно матчу з українською командою, француз вважає, що це буде складна гра і нагадує, що у "Динамо" вже є три очки. "Динамо" виграло свій перший матч (3-1 з казанським "Рубіном"), а ми зіграли внічию. Ми усвідомлюємо, що в матчах Ліги чемпіонів складно перемогти, але ми добре готуємося до цієї зустрічі", - завірив він.

Думають тільки про себе

"Барса", як і "Реал", набрали всі 15 можливих очок. Для Абідаля не має значення дії інших команд. Вони повинні думати тільки про себе самих. "Реал" добре грає, і ми не повинні забувати, що позаду є і інші команди, які також хочуть виграти Ла Лігу. Всі ми маємо схожий менталітет: думати тільки про наступний матч. Але нас турбують тільки наші перемоги, ми не дивимося, що роблять інші", - заявив гравець.

Найважливіше - старанно працювати

Француз в тій же манері висловився щодо питання про суддівство. Якщо "Барса" добре робить свою роботу, немає потреби скаржитися на суддівство, тому що перемоги приходять у будь-якому випадку. "Оскільки ми діючі чемпіони, ясно, що арбітри особливо не допомагають нам. Суддя не допомагає сильнішій команді. Але ми не повинні думати про це. Якщо ми зробимо добре свою справу, ми виграємо", - сказав футболіст.

Щодо системи суддівства, Абідаль підтримав ідею введення двох додаткових суддів – по одному за кожними воротами, щоб краще розбиратися в ситуаціях в штрафному майданчику, що вже практикувалося в матчах Ліги Європи. Також захисник відзначив важливість застосування санкцій після матчів, що вже робиться в Англії. "Складно грати проти гравців, які постійно грублять", - підсумував він.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" вже є три очки, а у нас - нічия" - Абідаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути