середа, 30 вересня 2009 09:40

Гравці "Барселони" про матч з "Динамо"

Гравці "Барселони" про матч з "Динамо"

Незважаючи на перемогу над київським "Динамо", правий захисник каталонців Даніель Алвеш залишився не зовсім задоволеним:

"Ми дали їм створити кілька моментів, але в Лізі Чемпіонів цього робити не можна. Колись нас можуть за це покарати. Важливо, щоб наш захист грав на такому ж рівні, як і напад. Нам потрібно тримати марку. Сьогодні ми часом грали занадто повільно, але забиті голи допомогли нам взяти гру під контроль ", - говорить Алвеш.

Юний гравець "Барси" Педро не приховував своєї радості:

"Я щасливий, що забив, але особливо радий перемозі. Я поки виходжу на поле, в основному, з лави запасних, тому мені потрібно показувати все, на що я здатний у відведені мені хвилини. У Лізі Чемпіонів завжди важливо перемагати і підніматися в турнірній таблиці. Сьогодні нам це вдалося, але нам потрібно і далі боротися за перемогу в кожному матчі ", - говорить Педро.

Автор голу у ворота "Динамо" Леонель Мессі поділився враженнями від минулого матчу:

"Це дуже важлива перемога над супротивником, який доставляв нам багато труднощів. Ми знали, що наші суперники дуже хороші гравці, які вміють гостро контратакувати. Часом нам не вдавалося знайти свою гру, але, врешті-решт, ми змогли досягти потрібної мети - забити важливий гол. Я щасливий, що зміг відзначитись у матчі."

Турнір

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Барселони" про матч з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути