пʼятниця, 01 листопада 2013 18:26

У "Дніпрі" не впевнені, що продовжать контракт з Рамосом

У "Дніпрі" не впевнені, що продовжать контракт з Рамосом
Хуанде Рамосу в "Дніпрі" не довіряють? Фото: fcdnipro.ua

У ФК "Дніпро" не знають, чи варто продовжувати контракт з нинішнім наставником команди Хуанде Рамосом. Незважаючи на те, що клуб бореться за чемпіонство, клубні керівники вважають, що результату поки немає.

"У Хуанде Рамоса закінчується в контракт 30-го липня 2014 року, цей контракт ніхто переривати не збирається, - каже в інтерв'ю 9-му каналу генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко. - Питання про продовження його вирішуватиметься між власником клубу і головним тренером".

"На сьогодні пропозиції щодо продовження контракту не зроблено, тому що Ігор Валерійович не визначився, чи варто взагалі це робити, адже результат головний тренер ще поки не продемонстрував" , - додав Андрій Вікторович.

Нагадаємо, в чемпіонаті України "Дніпро" перед 15-м туром з 30-ма очками займає 3-тє місце, відстаючи від лідируючого "Металіста" на три пункти.

Найближчий матч національної першості дніпропетровці проведуть у Донецьку проти місцевого "Металурга" 3 листопада. Початок зустрічі о 16:00.

Зараз ви читаєте новину «У "Дніпрі" не впевнені, що продовжать контракт з Рамосом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути