пʼятниця, 01 листопада 2013 10:39

"Дніпро" не ризикнув їхати до Одеси автобусом

"Дніпро" не ризикнув їхати до Одеси автобусом
Стеценко: "Ми надамо всі необхідні документи". Фото: fcdnipro.com

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко розповів, чому команда не поїхала в Одесу на матч Кубка України з "Чорноморцем" автобусом або поїздом і в підсумку матч не відбувся, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на прес-службу дніпропетровської команди.

"Після того , як у вівторок увечері ми повернулися до Дніпропетровська після першого невдалого польоту, розглядалася можливість відправитися до Одеси поїздом або автобусом. Але обидва варіанти виявилися неприйнятні. Поїзд відправлявся вже через годину, і за такий короткий час вирішити питання поїздки офіційної делегації команди з 40 людей було просто неможливо. Варіант з автобусом також не прийняли у зв'язку з тим, що в умовах поганої видимості через сильний туман пересуватися в темний час доби на настільки далеку відстань було вкрай небезпечно. При цьому враховувалися відповідні рекомендації на найближчі дні від ДАІ. Тому було вирішено летіти на гру в середу вранці, тим більше що авіакомпанія і метеослужби обох міст запевнили нас у можливості здійснити переліт. Однак вчасно вилетіти ми не зуміли тепер вже через погану погоду в Дніпропетровську. Тільки в 14:15 літак з командою зміг піднятися в повітря. А за час перельоту, як уже говорилося, погода в Одесі знову різко погіршилася, і при заході на посадку командир корабля знову отримав заборону на приземлення. Ми кружляли над аеропортом більше півгодини, після чого були змушені повернутися додому. Робити подальші спроби дістатися на гру не дозволяли вже ні погодні умови, ні час, що залишився до початку матчу", - сказав Стеценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дніпро" і з другої спроби не зміг приземлитися в Одесі

При цьому зазначив, що всі необхідні документи будуть передані у Прем'єр-лігу.

" цьому пакеті будуть, у тому числі, і довідки від відповідних служб аеропортів Дніпропетровська і Одеси, що підтверджують вже відомі широкому загалу факти. Двічі поспіль ми зіткнулися з небувалою ситуацією: погода в пункті призначення, який спочатку був готовий прийняти літак, погіршувалася за час польоту до такої міри, що нам не дозволяли приземлятися", - додав він.

Нагадаємо, матч 1 /8 фіналу Кубка України "Чорноморець" - "Дніпро", який був запланований на 30 жовтня, не відбувся через неявку гостей. Літак з командою двічі вилітав до Одеси, але обидва рази не зміг приземлитися з причини туману. Доля поєдинку вирішуватиметься пізніше.

У той же час делегат ФФУ Віктор Гайворонський зазначив, що форс-мажорних обставин для скасування поєдинку не було. Тому не виключений варіант технічної поразки "Дніпра" і, відповідно, вильоту з Кубка України.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" не ризикнув їхати до Одеси автобусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути