четвер, 31 жовтня 2013 14:01

"Дніпро" готовий довести ФФУ та УПЛ обгрунтованість свого неприбуття в Одесу

"Дніпро" готовий довести ФФУ та УПЛ обгрунтованість свого неприбуття в Одесу
"Дніпро", схоже, долітався. Фото: fcdnipro.ua

Пілот літака з "Дніпром" готовий був садити машину навіть за обмеженої видимості, повідомляє джерело в дніпропетровському клубі. Але аеропорт дозволу не дав, а йти наперекір диспетчеру і самовільно сідати жоден пілот не має права - це підсудна справа.

"Одеса два рази гарантувала нам гарну погоду при зльоті. Інакше літак просто не випустили б з Дніпропетровська. Але обидва рази вже в повітрі нам говорили про туман. Після першого разу ми повернулися додому, уточнили метеодані, наступного дня знову злетіли в 14:15, але вже в 14:45 нам сказали, що умови знову погіршилися", - повідомляє джерело.

Представники "Дніпра" кажуть, що готові надати всі документи і докази ФФУ та ПЛ, адже представники цих організацій і будуть вирішувати долю поєдинку.

Нагадаємо, в середу, 30 жовтня, матч 1/8 фіналу Кубка України між одеським "Чорноморцем" і дніпропетровським "Дніпром" не був зіграний через неявку гостей.

Команда Хуанде Рамоса двічі вилітала до Одеси. 29 жовтня "Дніпро" повернувся додому через туман. У середу цілий день команда провела в аеропорту, знову летіла до Одеси. Але диспетчери так і не дозволили сідати через складні погодні умови.

Рішення про долю матчу буде прийнято пізніше.

Делегат ФФУ Віктор Гайворонський зазначив, що форс - мажорних обставин для скасування поєдинку не було, про що буде зазначено в рапорті. Виходячи з цього, велика ймовірність того, що "Дніпру" дійсно зарахують технічну поразку і виліт з Кубка.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" готовий довести ФФУ та УПЛ обгрунтованість свого неприбуття в Одесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути