Ексклюзиви
вівторок, 05 серпня 2008 15:08

Тренер "Дрогеди" вірить в поїздку до Москви

На передматчевій прес-конференції головний тренер ірландського суперника "Динамо" "Дрогеда Юнайтед" Пол Дулін розповів про плани на матч, повідомляє "Чемпіон" з посиланням на "Динамоманію".

"Ми збираємося використовувати тих же гравців, що і в Дубліні, жодних травм і втрат у нас немає. Кардинальних змін в стартовому складі ми також не плануємо".

- У Києві вже обговорюють матч зі "Спартаком" не зважаючи на відповідь з "Дрогедою". Це вас не ображає?

"Я не думаю, що це якась неповага. У футболі буває багато несподіванок. Враховуючи силу "Динамо", це нормальна ситуація. Це дуже сильна команда. Але, можливо, вони змінили свою думку про нас, бо у другому таймі дублінського поєдинку ми дали їм справжній бій. У них є сильні гравці, 10-12 гравців збірних, але ми пропустили гол лише в самому кінці матчу. Таке буває".

"У них дуже хороший тренер, якого я поважаю. У складі "Динамо" хотів би відмітити перш за все, Мілевського - це дуже небезпечний гравець. Також Вукоєвіча та Алієва, які мені дуже сподобалися. Але я більше думаю про свою команду".

Тренер ірландців також поскаржився на клімат: "Нам буде непросто через клімат, оскільки у Дубліні набагато холодніше. Не хочу робити прогнозів, ми просто прагнутимемо перемогти".

"Я вірю, що поїздка до Москви можлива. Повторюся, що футбол повний несподіванок", - закінчив Дулін..

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Дрогеди" вірить в поїздку до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути