Ексклюзиви
понеділок, 04 серпня 2008 12:35

"Дрогеда" розміститься в найкращому готелі Києва

"Дрогеда" розміститься в найкращому готелі Києва

Чемпіон Ірландії "Дрогеда" з усією відповідальністю підійшов до зустрічі - відповіді другої кваліфікації Ліги чемпіонів проти ФК "Динамо".

В п"ятницю команда провела черговий матч в ірландській лізі, перемігши середняка турнірної таблиці "Брей Уондерерз" - 2:0, а в понеділок вдень прилетить до Києва. У столиці України "дроги" пробудуть дві доби і до матчу з "Динамо" проведуть два тренування.

У Києві "Дрогеда" розміститься в одному з кращих готелів Хайят. Вівторок в 14.00 в конференц-залі готелю відбудеться прес-конференція головного тренера команди Пола Дуліна, після якої пройде акредитація іноземної преси.

Перше тренування на українській землі ірландці проведуть в понеділок увечері на полі УТК ім. Віктора Банникова. У вівторок увечері, в 19.00, пройде проба газону майбутнього поля бою - стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

До речі, "Дрогеду" в Києві підтримуватимуть 150 уболівальників. В усякому разі, саме стільки квитків на матч зарезервував клуб.

Матч Динамо - Дрогеда відбудеться в середу, 6 серпня, в 19.00. Любителям футболу нагадаємо, що в каси стадіону Динамо поступили квитки на матч. Їх ціна, залежно від сектора, складає 20, 30, 40 і 60 гривень. Пряма трансляція на телеканалі ТЕТ.

Зараз ви читаєте новину «"Дрогеда" розміститься в найкращому готелі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути