Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2008 11:36

Тренер Хорватії хоче нічию в матчі з Україною

Наставник збірної Хорватії Славен Біліч вважає, що нічия у відбірковому матчі ЧС-2010 проти збірної України буде позитивним результатом.

"Коли ви їдете до України та повертаєтеся з одним очком - це завжди непогано. Кваліфікація тільки почалася, ми не панікуємо та повні впевненості", - сказав С. Біліч, якого цитує "Football.ua".

Проте, С. Біліч вважає, що кваліфікація тільки набирає хід, і навіть у разі поразки, у збірних буде шанс виправити помилки. "Математика - це, безумовно, добре. Грати виїзний поєдинок з Україною та заробити одне очко - непоганий результат з оглядкою на нашу перемогу в домашній грі. Наше завдання - відібрати очки у прямого конкурента. Коли я осмислив поразку від збірної Англії, то прийняв рішення утриматися від кардинальних змін. Ми на правильному шляху за путівкою на ЧС-2010. Буде дуже важко, але ситуація не дуже різнилася у разі нашого успіху в першій зустрічі з англійцями", - підкреслив він.

Нагадаємо, Україна та Хорватія зіграють 11 жовтня в Харкові. А вже опісля чотири дні хорвати зіграють проти команди Андорри.

Зараз ви читаєте новину «Тренер Хорватії хоче нічию в матчі з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути