Ексклюзиви
неділя, 14 вересня 2008 11:59

"Збірна Хорватії сильніша за Україну. Ми переможемо" - Даріо Срна

Півзахисник "Шахтаря" Даріо Срна добре обізнаний про слабкі і сильні сторони українського футболу, про що готовий розповісти тренеру національної збірної Славену Білічу.

- Не те, щоб я відмінно знав про весь футбол в Україні, але я знаю, чим вони дихають, що в них у душі. Зараз в українців ейфорія, вони почали з двох перемог і в Харкові нам буде зовсім не просто. Проте, у мене є рецепт перемоги над Україною, і я розповім його Славену Білічу, - цитує Срну sportal.hr. Для Даріо Харків щасливе місто.

- Багато разів я грав у Харкові і ще ніколи на цьому полі не програвав. Як капітан, піднімав трофей з "Шахтарем" - Кубок України, - згадує Срна, у якого знайшлися гарні слова і для команди України.

- Гравці високого рівня, особливо, Назаренко, Тимощук, мої одноклубники, зараз знаходяться в гарній формі. Крім цього, у них є Шевченко... Але все одно Хорватія сильніше, ніж Україна. Незалежно від того, що вони добре почали кваліфікацію з максимумом очок. Ми повинні поставитися до них з максимальною повагою, але я думаю, що ми краще. Зрештою, ми п"ята збірна у світі. Ми досвідченіше українців. Звичайно, чекаємо перемоги, але не будемо недооцінювати суперника, - заявив капітан "Шахтаря".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Збірна Хорватії сильніша за Україну. Ми переможемо" - Даріо Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути