понеділок, 23 липня 2007 11:18

Тренер бейсбольної команди загинув від удару м"ячем

Тренер бейсбольної команди "Тулса Дріллерс", яка виступає в одній з нижчих ліг США, Майк Кулбо загинув під час матчу. Після удару одного з гравців м"яч на великій швидкості потрапив наставникові в голову. Кулбо знепритомнів і впав на землю. Тренера відвезли в лікарню, але він помер в машині швидкої допомоги, повідомляє Лента.ru.

Матч Техаської ліги США "Арканзас Тревелерс" - "Тулса Дріллерс" проходив у неділю 22 липня в місті Норт-Літтл-Рок (штат Арканзас). За словами офіційного представника місцевої поліції сержанта Тері Кайкенделла, очевидці стверджують, що м"яч потрапив Кулбо в праву скроню або в лоб.

Коли машина швидкої допомоги прибула в лікарню, наставник вже не дихав. Лікарі спробували реанімувати його, але їх зусилля залишилися безрезультатними. Смерть була зафіксована в 21:47 за місцевим часом.

Майк Кулбо, якому було 35 років, протягом двох років виступав за команди сильних бейсбольних ліг США "Сент-Луіс Кардіналс" і "Мілуоки Брюерс". У тренерський штаб "Тулса Дріллерс" він увійшов 3 липня 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Тренер бейсбольної команди загинув від удару м"ячем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути