понеділок, 12 травня 2008 15:01

Террі і Дрогба отримали травми перед фіналом Ліги чемпіонів

Захисник лондонського "Челсі" Джон Террі отримав травму перед фіналом Ліги чемпіонів, в матчі останнього туру англійського чемпіонату вивихнувши лікоть.

Англійська першість завершилася перемогою клубу "Манчестер Юнайтед", а "Челсі" залишився другим. Реванш у "МЮ" команда Аврама Гранта може узяти 21 травня в Москві у фіналі Ліги чемпіонів.

Террі отримав травму на 14-ій хвилині матчу з "Болтоном" в результаті зіткнення з своїм воротарем Петером Чехом і нападаючим суперників Кевіном Девісом, після чого був замінений. Невелике пошкодження в цій зустрічі отримав і кращий форвард "аристократів" Дідьє Дрогба.

Не дивлячись на нерадісні новини від медиків, наставник "Челсі" Аврам Грант сподівається, що обидва гравці зможуть взяти участь у фінальному матчі проти "МЮ" в Москві.

- Знаючи бійцівський характер Террі, я впевнений, що він зможе зіграти, - наводить слова ізраїльського фахівця офіційний сайт "Челсі".

Грант також відзначив, що манкуніанці заслужили перемогу в чемпіонаті, але "в Москві буде зовсім інша історія".

"Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Террі і Дрогба отримали травми перед фіналом Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути