понеділок, 12 травня 2008 12:31

Англійські футбольні фани-хулігани на фінал Ліги чемпіонів не потраплять

Британська поліція випустила спеціальний ордер, що забороняє більш ніж 150 англійським вболівальникам поїздку до Росії на фінальний матч Ліги Чемпіонів, мовиться в заяві Асоціації поліцейських служб Великобританії.

У фіналі турніру Ліги Чемпіонів 2007/08 на московському стадіоні "Лужники" 21 травня зіграють два англійські футбольні клуби - "Челсі" і "Манчестер Юнайтед". Кожен з клубів отримав квоту в 21 тисячу квитків на матч для своїх вболівальників.

Поїхати до Москви не зможуть 83 фанати "Манчестер Юнайтед" і 69 вболівальників "Челсі", які у минулому брали участь у фанатських бійках або були затримані за інші правопорушення.

Згідно поліцейського ордера, 152 фанати повинні будуть здати свої паспорти за п"ять днів до фінального матчу.

Крім того, британська поліція має намір направити дані про вболівальників-порушників російським правоохоронним органам з проханням не допустити в"їзду цих фанатів в РФ, якщо вони все-таки зможуть доїхати до Москви.

Ці порушники притягатимуть до відповідальності за порушення поліцейського ордера після повернення до Великобританії, наголошується в повідомленні Асоціації поліцейських служб Великобританії.

До Москви відправиться делегація з 18 представників британських поліцейських служб, включаючи вісьмох офіцерів Скотланд-Ярда. Британські поліцейські надаватимуть підтримку колегам з російських правоохоронних органів в підтримці порядку серед англійських фанатів.

Очолить делегацію заступник розділу Британської транспортної поліції Стів Томас, який в Асоціації поліцейських служб Великобританії відає питаннями безпеки футбольних матчів.

"Футбол.уа"
Зараз ви читаєте новину «Англійські футбольні фани-хулігани на фінал Ліги чемпіонів не потраплять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути