Ексклюзиви
пʼятниця, 01 липня 2011 09:42

"Терек" отримав нового головного тренера

"Терек" отримав нового головного тренера

Головним тренером грозненського "Терека" призначений Іса Байтієв. З 15 червня він займав пост виконуючого обов'язки наставника команди після звільнення голландця Руда Гулліта. Як розповів віце-президент клубу Хайдар Алханов, Байтієв буде керувати "Тереком" до кінця сезону-2011/12, пише видання "Спорт-Экспресс".

За словами Алханова, рішення про призначення Байтієва прийняв глава Чечні Рамзан Кадиров, який також є президентом "Терека".

"У Байтієва великий досвід роботи з командою, він користується повагою у футболістів", - сказав Алханов.

Помічником Байтієва буде Руслан Цацулаєв. Алханов зазначив, що у керівництва клубу є великий список футболістів, які найближчим часом можуть підсилити "Терек". Хто саме може перейти в команду, віце-президент не сказав.

Під керівництвом Байтієва "Терек" провів три матчі. Команда обіграла "Крилья Совєтов" (2:0) і "Краснодар" (2:0), а також досягла нічиєї з "Зенітом" (0:0). У чемпіонаті Росії грозненці після 16 турів ділять 10-11-те місце з "Амкаром". Обидві команди набрали по 19 очок.

Зараз ви читаєте новину «"Терек" отримав нового головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути