середа, 15 червня 2011 09:05

Захисник "Терека" відправив Гулліта у відставку

Захисник "Терека" відправив Гулліта у відставку

Головний тренер грозненського футбольного клубу "Терек" Руд Гулліт відправлений у відставку. Про це агентству "Інтерфакс" увечері 14 червня по телефону повідомив президент клубу, глава Чечні Рамзан Кадиров.

Рішення про звільнення тренера було прийнято після виїзного матчу "Терека" з пермським "Амкаром", який грозненці програли з рахунком 0:1.

"На жаль, йому не вдалося проявити себе в якості тренера. Під його керівництвом команда в поточному сезоні виступила з виключно поганими результатами. Ми сподівалися, що Гулліт придивляється до гравців, що він внесе корективи. Але всі надії виявилися марними, і ми змушені відмовитися від послуг Гулліта", - заявив Кадиров.

Разом з тим не виключено, що тренерові запропонують працювати з молодіжним складом.

Матч 13-го туру чемпіонату Росії з футболу "Амкар" - "Терек" відбувся 14 червня. Єдиний м'яч у цій зустрічі на 90-й хвилині у свої ворота забив захисник "Терека" Сергій Омелянчук.

Напередодні матчу керівництво клубу поставило Гулліту умову, що якщо зустріч з "Амкаром" буде програна, то тренер буде відправлений у відставку. Тоді Кадиров поскаржився на те, що Гулліт занадто багато "думає про бари і дискотеки" замість того, щоб продуктивно працювати. Після цього повідомлялося, що тренер погодився з претензіями керівництва клубу.

Після 13 турів чемпіонату Росії "Терек" набрав 12 очок і займає 14 місце в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Терека" відправив Гулліта у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути