Ексклюзиви
вівторок, 14 червня 2011 08:47

Керівництво "Терека" висунуло ультиматум Гулліту

Керівництво "Терека" висунуло ультиматум Гулліту

Керівники чеченського футбольного клубу "Терек", в тому числі його президент і чинний глава Чечні Рамзан Кадиров, висловили невдоволення роботою головного тренера команди, голландця Руда Гулліта. Про це в понеділок, 13 червня, повідомляє в "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу "Тереку".

За словами керівництва клубу, Гулліт не виправдав їхніх сподівань. У заяві перераховані помилки, допущені голландцем в цьому сезоні. Зокрема, у керівництва клубу викликало здивування те, що Гулліт з "якихось прихованих причин" не вважав за потрібне "підсилити склад" клубу і купити нових гравців, хоча у "Терека" були на це кошти.

"Дії Гулліта біля керма команди за ці півроку показують, що в принципі в гравцях він і не розбирається", - наголошується в повідомленні прес-служби.

Крім того, Гулліта дорікають у тому, що у команди до цих пір не з'явився власний впізнаваний стиль, і, як наслідок, "так безнадійно "Терек" не виглядав ніколи".

У заяві підкреслюється також, що Кадиров поставив перед Гуллітом завдання "привезти з виїзду з Пермі три очки". В іншому випадку головний тренер буде звільнений. Матч з пермським "Амкаром", нагадаємо, відбудеться 14 червня.

Кадиров також висловив невдоволення тим, що Гулліт занадто багато "думає про бари і дискотеки" замість того, щоб продуктивно працювати.

За підсумками цього сезону перед командою було поставлено завдання посісти місце у Лізі Європи. Проте, як наголошується в заяві керівництво "Тереку", перед 13-м туром команда посідає лише 14-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Росії.

Гулліт очолив "Терек" у січні 2011 року. Голландський тренер підписав контракт до кінця сезону-2011/12.

Зараз ви читаєте новину «Керівництво "Терека" висунуло ультиматум Гулліту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути