Ексклюзиви
четвер, 27 січня 2011 18:47

Донецький "Металург" Гордєєва виграв у Гулліта

Донецький "Металург" Гордєєва виграв у Гулліта

Донецький "Металург" на мажорній ноті закінчив перший навчально-тренувальний збір у Туреччині. Вранці, 26 січня, був розгром молодіжного складу "Крилья Совєтов", а ввечері перед поверненням до Донецька, впевнена перемога над основним складом грозненського "Терека", який очолив голландський фахівець Рууд Гулліт.

Знову Андрій Гордєєв (на фото) дав всім гравцям провести по одному тайму, і кожен склад по разу зумів відзначитися у воротах Годзюра. В кінці першого тайму черговий м'яч на тренувальному зборі забив кращий бомбардир "Металурга" Мусаванкосі Мгуні, а на початку другого - росіянин Сергій Ткачов, який, швидше за все, підпише контракт з донецьким клубом.

Півзахисник "Терека" Олег Власов у середині другого тайму скоротив розрив в рахунку, але це був єдиний небезпечний момент біля воріт "Металурга".

Товариський матч. Туреччина

"Металург" (Донецьк) - "Терек" (Росія) - 2:1 (1:0)

Голи: 1:0 Мгуні (42), 2:0 Ткачов (52), 2:1 Власов (72).

"Металург" (1-й тайм): Воробйов, Маріо Сержіо, Чечер, Воловик, Шина, Лазич, Фернандеш, Дімітров, Морозюк, Годін, Мгуні (Іванко, 44).

"Металург" (2-й тайм): Бандура, Савін, Коротецький, Аракелян, Голайдо, Гавриш (Тейшейра, 74), Дашян, Ткачов, Хомченовський (Іванко, 77), Соарес, Танаса.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" Гордєєва виграв у Гулліта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути