четвер, 16 червня 2011 12:10

"Кадиров мені погрожував" - Гулліт

"Кадиров мені погрожував" - Гулліт

Рууд Гулліт, який півроку тренував грозненський клуб "Терек", продовжує в інтерв'ю голландським мас-медіа ділитися враженнями від часу, проведеного в Чечні.

"Це просто якась божевільна історія. Я навіть не знав, звільнений я чи ні. Але я заздалегідь попрощався з командою. Мені хочеться сміятися через все це. Я знав, що їду в незвичайну країну, незвичайний чемпіонат. Але все це було для мене раніше просто словами.

ЧИТАЙТЕ НА ТЕМУ: Гулліт вів переговори з українським клубом

Спочатку президент клубу погрожував мені, потім ми програли через автогол на останній хвилині. А вже в Голландії я дізнався, що відправлений у відставку. Що мені ще залишається робити, окрім як прийняти це як жарт? Я знав, що мене звільнять, навіть якщо ми виграємо. Що я міг вдіяти з критикою з боку клубу? Спростувати? Не зараз. Спочатку мені треба з'їздити до Грозного, щоб поговорити з Кадировим, а потім ми знову обговоримо цю тему.

Після мого приїзду "Терек" хоча б з'явився на футбольній карті світу. Раніше ніхто і не чув про цей клуб", - наводить AD Sportwereld слова Гулліта.

ЧИТАЙТЕ НА ТЕМУ: Дощ з градом зірвав дебютне тренування Гулліта в "Тереку" (ФОТО)

Нагадаємо, в матчі 13-го туру російської Прем'єр-ліги "Терек" Гулліта програв "Ростову" з мінімальним рахунком 0:1, причому єдиний гол у ворота чеченської команди був забитий захисником "Терека" Омельянчуком, який зрізав м'яч у свої ворота. Напередодні керівництво "Терека" поставило головному тренеру Рууду Гулліту ультиматум: якщо він не зможе перемогти в Пермі, він буде відправлений у відставку, що і сталося.

При Гулліті грозненський клуб виграв три матчі, три зіграв у нічию і зазнав сім поразок. На даний момент команда з 12-ма очками займає 14-те місце, прямо над зоною вильоту.

Раніше в інтерв'ю британській Daily Mail Гулліт говорив, що приїхав до Чечні за грошима і пригодами. На даний момент голландець збирається взяти паузу.

"Я дуже втомився і зараз хочу тільки одного: гарненько від усього цього відпочити", - наводить слова Гулліта De Telegraaf.

Зараз ви читаєте новину «"Кадиров мені погрожував" - Гулліт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути