середа, 16 вересня 2009 09:25

Теніс. Савчук і Антонійчук обіграли сильних суперниць

Теніс. Савчук і Антонійчук обіграли сильних суперниць

На тенісному турнірі серії WTA, який проходить в ці дні в китайському Гуанчжоу (призовий фонд 220 тисяч доларів), українка Ольга Савчук сенсаційно обіграла в першому колі четвертую "сіяну" на турнірі 79-у "ракетку" світу Катаріну Среботнік зі Словенії - 6:3, 7:5, 6:2

Савчук, яка займає аж 195 місце в світовій класифікації, впевнено виграла перший сет, з боєм програла другий, і розгромила суперницю в третьому.

Відзначимо, що Ольга успішно стартувала і в парному розряді. Виступаючи разом з німкою Катрін Верле, Савчук переграла американську пару Ролл - Хайнес 6:7, 6:4, 12:10.

Тепер в одиночному розряді українка зустрінеться з тайванською тенісисткою Су-Вей Хвієх. У 1/4 парного розряді Ользі та Катрін протистоятиме японсько-китайський дует Кіміко Дате Крумм/Тіантян Сан.

Українська тенісистка Христина Антонійчук вийшла в другий раунд великого турніру ITF з призовим фондом 100 000$, що проходить в столиці Болгарії Софії. У стартовому матчі вона розгромила італійську тенісистку Карін Кнапп: 6-3 6-0. Ще півтора року тому італійка займала 35-е місце в рейтингу, але останнім часом виступала не дуже вдало.

Newsru.ua, Sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Савчук і Антонійчук обіграли сильних суперниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути