неділя, 14 січня 2007 16:56

Тайсона звинуватили в транспортуванні наркотиків

 

Прокурор графства Марікопа (США) Ендрю Томас висунув колишньому абсолютному чемпіонові світу з боксу Майку Тайсону, 40 років, звинувачення в зберіганні, транспортуванні і вживанні наркотиків, а також в управлінні автомобілем в стані наркотичного сп"яніння, повідомляє Лєнта.ру.

Перед тим, як висунути звинувачення, прокурор заявив, що колишній спортсмен не може претендувати на поблажливість і відбутися лише суспільними роботами і проходженням програми примусового лікування від наркотиків, оскільки вже відбував тюремний термін.

Томас зажадав для колишнього боксера максимального терміну тюремного ув"язнення, яке може бути призначене, якщо провина Тайсона за всіма пунктами буде доведена - 7,5 років.

- Я сподіваюся, що Тайсон буде засуджений, оскільки він піддавав небезпеки своє життя і життя тих, хто його оточує. Думаю, тюремний вирок допоможе йому усвідомити свої помилки і навчить поважати закон, - підкреслив Томас.

Адвокат екс-чемпіона Томас Марлоу від коментарів відмовився. Нагадаємо, що Майк Тайсон був арештований в місті Скоттсдейл після того, як на своїй машині мало не врізався в автомобіль місцевого шерифа. Під час огляду машини у Тайсона було знайдено три пакети з кокаїном.

Зараз ви читаєте новину «Тайсона звинуватили в транспортуванні наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути