Ексклюзиви
середа, 04 лютого 2009 10:37

Таблоїд дав відкоша Майклу Фелпсу

Таблоїд дав відкоша Майклу Фелпсу

Британський таблоїд News of the World, який опублікував 1 лютого фото американського плавця Майкла Фелпса з трубкою для куріння марихуани, відмовився узяти його на роботу. Фелпс намагався перешкодити публікації цього знімка і пропонував керівництву видання стати автором спортивної колонки, повідомляє lenta.ru з посиланням на видання College News.

Людина, близький до "операції з фотографією" (мається на увазі продаж і публікація світлини), заявила, що Фелпс також пропонував газеті гроші. Проте керівництво News oft heWorld відмовилося від пропозиції спортсмена і опублікувало фото.

1 лютого (незабаром після появи знімка на сайті газети) в блозі Фелпса був зроблений запис, в якому плавець вибачився за свою поведінку. Американський спортсмен пообіцяв своїм уболівальникам і громадськості більше так не робити. 2 лютого вибачення плавця прийняв Міжнародний олімпійський комітет (МОК).

23-річний Майкл Фелпс є найтитулованішим спортсменом в історії. За свою кар"єру він виграв 14 золотих олімпійських медалей (шість - на Олімпіаді 2004 року в Афінах і вісім - на Олімпіаді 2008 року в Пекіні). На Іграх-2008 він перевершив рекорд американця Марка Спітца, який на Олімпіаді 1972 року в Мюнхені завоював сім золотих медалей.

Зараз ви читаєте новину «Таблоїд дав відкоша Майклу Фелпсу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути