Ексклюзиви
неділя, 01 лютого 2009 16:18

Майкла Фелпса зловили за курінням гашишу і можуть дискваліфікувати зі спорту

Майкла Фелпса зловили за курінням гашишу і можуть дискваліфікувати зі спорту
Це цілком може зруйнувати кар"єру великого спортсмена, особливо якщо його пристрасті до наркотиків підтвердиться іншими способами.

Подібне можна стверджувати хоч би тому, що спортивне керівництво вже прийняло заходи в боротьбі з наркоманією серед атлетів, ввівши чотирирічну дискваліфікацію на участь в офіційних стартах спортсменів, спійманих на вживанні наркотичних речовин.

У випадку, якщо Фелпс спіткає долю такого ось "наркомана", його мрії про поліпшення власного досягнення на Олімпіаді в Лондоні в 2012 році можуть не збутися.

Додамо, що для Майкла Фелпса різні хуліганські витівки, подібні до куріння гашишу, є цілком прийнятними. Так, відзначаючи своє чемпіонство у Пекіні, плавець не раз був відмічений за вживанням алкоголю та палінням. Виявилися, що у Фелпса є ще й проблем із дисципліною.

У листопаді минулого року він повинен був приїхати на запрошення в один із університетів США в Південній Кароліні, де планувався його виступ перед студентами. Проте на вечір 14-разовий олімпійський чемпіон не з"явився.

За інформацією надійного джерела, Фелпс увесь цей час проводив у компанії дівчини, яка, до речі, була якраз студенткою того самого університету, інформує News of the World.



Довідка від "
Gazeta.ua":
Гашиш — один із сильнодіючих шкідливих наркотичних засобів. За законом України продаж і зберігання гашишу карається згідно чинного законодавства.

Гашиш або хеш — наркотик, есенція коноплі, екстрагована та спресована в блоки. Основним активним інгрідієнтом є тетрагидроканнабінол. Гашиш може бути від ясно-зеленого до темно-коричневого або навіть чорного кольорів. Сленгові назви: камінь, твердий, пластилін, пласт, м"який, гаш, хеш, гарік, галя, гарсон, пластик, ручник, пробівуха, хімія. Останні три назви походять від способу отримання гашишу. Назва походить від арабського Нфшзфнд - "травоєди". Гашиш не слід плутати з марихуаною!

Зараз ви читаєте новину «Майкла Фелпса зловили за курінням гашишу і можуть дискваліфікувати зі спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути