вівторок, 22 березня 2011 15:04

Суркіс розповів, за скільки продали Гільєрме

Суркіс розповів, за скільки продали Гільєрме

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про подробиці трансферу нападаючого Гільєрме в бразильський "Атлетіко Мінейро".

"Я готовий назвати суму трансферу Гільєрме. Вісім з половиною мільйонів доларів. При цьому трохи більше шести мільйонів буде переведено на наш рахунок одразу, а решта суми - ще протягом року", - сказав президент київського клубу.

"Справа не в тому, у скільки нам обійшовся футболіст, коли ми його купували. Команді він не підходив, і не було ніякого резону просто тримати хлопця на лавці. А якщо повернутися до умов угоди щодо його придбання взимку 2009-го, то Клебер до того моменту відпрацював один контракт з нами і уклав новий. Можна сказати, виконав перед "Динамо" всі зобов'язання. Так, ми оцінили його у вісім мільйонів, але цих грошей, якщо розглядати трансфер Клебера поза угодою про перехід Гільєрме, він, напевно, не коштував", - зазначив Суркіс.

"Тому живими грошима, якщо можна так висловитися, Гільєрме нам коштував близько п'яти мільйонів євро. Або, в перекладі на долари за тодішнім курсом, трохи більше семи. Загалом, запропоновані за Гільєрме вісім з половиною мільйонів нас цілком влаштували: людина не грає, а через кілька місяців відкриється трансферне вікно, яке ми маємо намір використовувати для посилення складу", - додав він.

"Звичайно, цей трансфер був всебічно узгоджений мною з Юрієм Сьоміним. Ми брали до уваги, що гравець за такий тривалий час так і не зміг адаптуватися в Україну, та, чесно кажучи, не особливо до цього і прагнув. Напевно, нашою помилкою була передача Гільєрме в оренду в ЦСКА: з Москви він повернувся якимось розпещеним. Варіант з "Атлетіко Мінейро", який недавно розлучився з провідним форвардом Тарделлі, виявився дуже доречним. Президент цього клубу два дні провів у Києві, ми обговорили всі деталі. Бажаю Гільєрме успіхів на батьківщині", - заявив президент "Динамо".

Нагадаємо, раніше київське "Динамо" офіційно підтвердило продаж бразильського нападаючого Гільєрме в "Атлетіко Мінейро".

Зараз ви читаєте новину «Суркіс розповів, за скільки продали Гільєрме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути