вівторок, 22 березня 2011 13:13

"Немає сенсу тримати людину, у якої постійно проблеми" - Сьомін про Гільєрме

"Немає сенсу тримати людину, у якої постійно проблеми" - Сьомін про Гільєрме

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував рішення клубу розпрощатися з нападаючим Гільєрме, який тепер продовжить кар'єру на батьківщині, в бразильському "Атлетіко Мінейро", повідомляє "Сегодня".

"Продати Гільєрме - абсолютно правильне рішення. У нас з президентом не було сумнівів - немає сенсу тримати людину, у якої постійно сімейні та іншого роду проблеми. Які саме це були проблеми, не знаю - особистого характеру... Він постійно відпрошувався додому. А якщо людина не живе весь час там, куди приїхала працювати, то на 100% її реалізувати не можна.

Звичайно, розраховували на Гільєрме, запрошуючи до Києва два роки тому. Але різні ситуації бувають - комусь подобається у нас грати, комусь ні. Але насильно милий не будеш. Цей перехід в інтересах клубу, гравця - всіх. На цю позицію будемо шукати іншого.

Гільєрме бажаю удачі. І побільше душі вкладати у футбол. Проблема зайвої ваги? Ну, це було у нього після відпустки. А в цілому, якби не сімейні обставини, то особливо претензій до нього не було. Він, звичайно, грав би. Розкритися йому завадило тільки це. Він досить непогано проявив себе і в окремих матчах у нас, і в ЦСКА. Тому його і купив "Атлетіко", - розповів Юрій Сьомін.

Раніше київське "Динамо" офіційно підтвердило продаж бразильського нападаючого Гільєрме в "Атлетіко Мінейро".

Зараз ви читаєте новину «"Немає сенсу тримати людину, у якої постійно проблеми" - Сьомін про Гільєрме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути