пʼятниця, 05 листопада 2010 12:48

Гільєрме не виключає, що може піти з "Динамо"

Гільєрме не виключає, що може піти з "Динамо"

Екс-форвард "Крузейро", а нині гравець київського "Динамо" Гільєрме вчора розповів про ймовірність свого повернення в бразильський футбол.

- Тільки Зезе Перрелла (президент "Крузейро" - Ред.) може відповісти на питання про моє повернення, хоча спробувати виграти з командою Кубок Лібертадорес було б мрією. Щодо свого від'їзду з Європи назад до Бразилії в наступному році, я можу сказати наступне - немає нічого неможливого, - цитує Гільєрме iG Esporte.

Нагадаємо, 21-річний бразилець перебрався до київського "Динамо" на початку 2009 року з "Крузейро", проте провів там лише півроку (всього шість матчів і чотири голи), після чого в серпні був орендований московським ЦСКА з правом викупу за 17 мільйонів доларів . Але керівники ЦСКА і "Динамо" не домовилися про суму відступних за гравця, внаслідок чого бразилець після закінчення терміну оренди (31 липня) повернувся в київський клуб. За ЦСКА Гільєрме провів 13 матчів - 12 у Прем'єр-лізі і один в Кубку Росії, забивши при цьому 6 м'ячів.

За матеріалами Террикон, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гільєрме не виключає, що може піти з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути