Ексклюзиви
субота, 24 серпня 2019 22:18

Суркіс розповів, чому "Динамо" не перемогло "Олімпік"

Суркіс розповів, чому "Динамо" не перемогло "Олімпік"
Суркіс вважає, що перемоги "Динамо" попереду

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в ефірі FootballHub прокоментував нічию киян з "Олімпіком".

- Це футбол. Потрібно тримати голову вище і готуватися до наступних ігор. Оступитися може будь-яка команда. Не бачу в цьому нічого страшного. Команда перебувала в певній кризі. Ну не вдалося тренерському штабу в першій грі здобути перемогу. Всі перемоги попереду. Заходив в роздягальню, підтримав гравців. Вони засмучені. У другому таймі вони робили все можливе, щоб виграти. Не вийшло. Підвела виконавська майстерність.

Гол Циганкова? Він оживає. Вербич оживає. У другому таймі була флангова швидкісна гра. було видно, що хлопці сприймають те, що їм пропонує тренерський штаб Всьому свій час. Ніхто не хотів втрачати два очка. До того ж, ми могли і програти. Просто пропускати такі м'ячі. У мене навіть не слів.

Потрібно продовжувати працювати далі. Чудес не буває. Тренери ж не чарівники. Неможливо за тиждень виправити минулі помилки. Футболісти повинні почати сприймати вимоги. Якщо вони будуть грати на швидкостях, що було завжди притаманне "Динамо", а не катанням м'яча в середині поля, то прийдуть голи і перемоги.

Потрібно набратися терпіння. Так, ми багато терпіли, але потрібно потерпіти ще. У першому таймі було величезне бажання гравців, але вони ще не розуміли, що їм потрібно робити. Хлопці грали в той футбол, що був при Хацкевич - тримання м'яча, повільний перехід з оборони в атаку. Плюс ми завжди важко долали насичений захист.

У другому таймі м'яч став рухатися швидше, пішли флангові атаки і з'явилися моменти. Той же Соль повинен був забивати. Циганков, слава Богу, забив. Це важливо для його впевненості, тому що він багато не грав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайличенко дебютував ганебною нічиєю з аутсайдером

"Динамо" зіграло внічию 1:1 матч чемпіонату України проти "Олімпіка" У цій грі Олексій Михайличенко дебютував у якості головного тренера киян.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс розповів, чому "Динамо" не перемогло "Олімпік"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути