пʼятниця, 15 лютого 2008 11:13

Сулейман вважає Хопкінса расистом

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Хосе Сулейман вважає, що колишньому абсолютному чемпіону світу в середній вазі Бернарду Хопкінсу слід вибачитися перед британцем Джо Кальзаге за свої расистські висловлювання.

Слова Хопкінса про те, що він "ніколи не програє білому" вперше прозвучали ще в грудні минулого року, і до сих пір американський боксер не відмовився від своїх слів і навіть повторив їх знов під час прес-конференції в Лондоні, присвяченої поєдинку між цими боксерами, який відбудеться 19 квітня .

"Бернарду Хопкінсу повинно бути соромно. Він не повинен був казати цього, і йому слід вибачитися, - заявив Сулейман. - Я дуже негативно ставлюся до використання расових відмінностей в полеміці між боксерами, і той, хто це використовує, повинен бути підданий осуду. Мені здається, що Хопкінс змінився. Раніше він був набагато скромніший. А зараз він вважає, що він може говорити все що завгодно, оскільки вважає себе суперзіркою, проте така поведінка неприпустима. Расизм повинен залишитися у минулому. Я вважаю, що він вчинив неправильно, і йому слід вибачитися".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Сулейман вважає Хопкінса расистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути