вівторок, 26 вересня 2017 01:32

Степаненко розповів, як грати з "Манчестер Сіті"

Степаненко розповів, як грати з "Манчестер Сіті"
Степаненко радить футболістам читати книгу Гвардіоли shakhtar.com

Віце-капітан донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко розповів про підготовку до матчу Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті". У понеділок "гірники" прибули в Англію і провели тренування на стадіоні "Етіхад".

За "городян" виступає колишній футболіст "Шахтаря" Фернандіньо. Бразилець перейшов у "Манчестер Сіті" у 2013 році за 40 млн євро.

"Не можу сказати, що ми підтримуємо зв'язок. Фернандіньо добре спілкується з Шевчуком. Мабуть, вони більше говорили про матч. Я чув від Олександра Зінченка, що Ферна зрадів, коли "МанСіті" і "Шахтар" потрапили в одну групу. Думаю, для бразильця цей матч буде принциповим.

Що стосується завтрашнього матчу, то потрібно правильно вміти грати з м'ячем і без нього. Нам протистоятиме команда, яка любить володіти м'ячем. Ми повинні бути стриманими і зосередженими. Потрібно бути дуже уважними, щоб стримати суперника".

"Шахтар" зіграє проти "Манчестер Сіті" без свого капітана Даріо Срна, чия допінг проба дала позитивний результат.

"Це великий удар для команди і для Даріо. Ми його підтримуємо і віримо, що це збіг обставин, які не залежать від Срни. Ми зобов'язані йти вперед і показати, що ми сильний колектив. Команда не може залежати від однієї людини.

Даріо був лідером на полі. Хто хоче носити капітанську пов'язку, той зобов'язаний брати на себе обов'язки лідера під час матчу".

Степаненко раніше зізнався в інтерв'ю, що читав біографію наставника "Манчестер Сіті" Хосепа Гвардіоли.

"У цій книзі описано про становлення Гвардіоли тренером. Він розповідає скільки працював, щоб піднятися на вершину і стати одним з найкращих наставників світу. Думаю, ця книга корисна всім футболістам і тренерам. В ній є чого повчитися кожному з нас", - зазначив Степаненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми хочемо показати, що в Україні є футбол" - наставник "Шахтаря" про матч з "Манчестер Сіті"

Матч "Манчестер Сіті" - "Шахтар" в рамках другого туру групового раунду Ліги чемпіонів відбудеться 26 вересня о 21:45. Текстовий онлайн — Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Степаненко розповів, як грати з "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути