понеділок, 15 грудня 2008 16:19

Спеціально до бою Кличка з Рахманом виготовили ексклюзивні етикетки (ФОТО)

Ну, нарешті! А то раніше на вечірках після боїв ніхто навіть кулаками не махав. А цього разу в Мангеймі це непорозуміння було виправлене.

Ріки алкоголю, натовп екзальтовано-декольтованих жінок - що ще потрібне, щоб підігріти чоловіків до з"ясування стосунків. Сварка виникла між декількома німецькими хлопцями на початку третьої ночі. Штовхнулися, їх розчепили. Один не вгамувався і почав кидати в кривдника їжею зі столиків, одночасно намагаючись облити його напоями.

В цей час Віталій Кличко спілкувався за окремою загородою з "самими-самими" віпами, вони інциденту, здається, і не помітили. Правда, через деякий час в зал прибула поліція - відразу декілька десятків чоловік.

Але танці і поглинання гостями спиртного з їстівним не зупинялося ні на хвилину. До речі, спеціально до бою були виготовлені етикетки на біле сухе вино - із зображеннями Володимира Кличко і Рахмана.



sport.segodnya
Зараз ви читаєте новину «Спеціально до бою Кличка з Рахманом виготовили ексклюзивні етикетки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути