неділя, 06 червня 2010 13:42

Шовковський не отримував офіційних пропозицій від "Арсенала"

Шовковський не отримував офіційних пропозицій від "Арсенала"
Голкіпер "Динамо" і збірної України Олександр Шовковський не отримував пропозицій від лондонського "Арсеналу". Про це футболіст заявив в ефірі програми "Третій тайм" на каналі ICTV.

"Якщо буде офіційна пропозиція, то будемо говорити з цього приводу. Якщо все це на рівні чуток, то я не звик говорити на тему "що було б якби". Я гравець команди "Динамо" Київ і ніяких офіційних пропозицій мені не надходило."

Нагадаємо, агент Шовковського Шандор Варга повідомив, що його клієнт може стати "каноніром".

"Останні 2-3 роки в "Арсенала" проблема з воротарем. До кінця літа вони точно куплять кіпера. Але дивляться не тільки Сашу, а близько 10 воротарів. Вік Шовковського - 35 - дозволяє йому відіграти в Англії років п'ять. "Динамо", у разі пропозиції, має його відпустити. Але переговорів ще немає" – заявив Варга.

"Каноніри" цікавилися чи гратиме Олександр з Норвегією, але Шовковський не брав участі у зборі команди за домовленістю з Маркевичем. Збірна України зіграла три переможні матчі під керівництвом нового коуча.

"На жаль перші два матчі збірної України я не дивився (Україна – Литва – 4:0, Україна – Румунія -3:2). У поєдинку з норвежцями (1:0) наша команда дуже добре виглядала. Я зателефонував Мирону Богдановичу і привітав його з успішним початком тренерської кар'єри у збірній. Все у наших руках".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Шовковський не отримував офіційних пропозицій від "Арсенала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути