пʼятниця, 30 квітня 2010 16:45

"На Шовковського я розраховую, але треба дивитися і інших" - Маркевич

"На Шовковського я розраховую, але треба дивитися і інших" - Маркевич

Як вже повідомлялося, головний тренер національної збірної України Мирон Маркевич викликав в команду третього після Андрія П'ятова ("Шахтар") і Олександра Горяїнова ("Металіст") голкіпера. Ним став страж воріт грозненського "Тереку" Андрій Дикань, який до цього провів два сезони у складі сімферопольської "Таврії".

"Шовковський, як ви знаєте, не зміг приїхати в збірну, тому ми опинилися перед необхідністю пошуку третього голкіпера", - сказав Мирон Богданович у коментарі Gazeta.ua.-- У результаті зупинилися на кандидатурі Диканя. Це досвідчений голкіпер, який дуже добре себе показав у матчах за різні команди. Зокрема, я дуже добре пам'ятаю його гру в "Таврії". З останніх матчів з його участю нам сподобалася гра "Тереку" з "Зенітом", де Андрій відбив пенальті.

При цьому Мирон Маркевич зазначив, що виклик в збірну Диканя зовсім не означає, що з рахунків скинуто Олександра Шовковського.

"На Олександра я як і раніше розраховую, у збірній він грати буде. Але нам треба дивитися і інших. Це постійний процес, а затверджений раніше список кандидатів - ще не остаточний варіант, так як всяке буває, і відповідно можливі будь-які зміни", - говорить Мирон Богданович.

До речі, "Вікіпедія" стверждує, що Андрій Дикань має російський та український паспорт.

Нагадаємо, 17 травня збірна України в Харкові почне перший тренувальний збір, на який спочатку були викликані 24 гравці. Крім того, наша команда проведе три контрольні матчі: 25 травня в Харкові проти Литви, 29 травня у Львові - проти Румунії і 2 червня в Осло - проти Норвегії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"На Шовковського я розраховую, але треба дивитися і інших" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути