середа, 24 червня 2009 16:58

Сьомін запросив на тренування "Локомотива" сиріт (ФОТО)

У вівторок 23 червня на базі в Баковці футболісти "Локомотива" провели останнє тренування перед відльотом на навчально-тренувальний збір до Австрії. На вечірньому занятті "Локо" побували діти з дитячих будинків та інтернатів.

До цього дня хлопці та дівчата брали участь у Веселих стартах, організованих добродійним фондом "Розправ крила" і футбольним клубом "Локомотив", а також відвідали столичне дербі "Локомотив" - "Спартак". А у вівторок вони стали гостями тренувальної бази червоно-зелених.

Прибувши в Баковку на автобусі, хлопці та дівчата оглянули всі ключові об"єкти бази, пограли у футбол, пообідали на свіжому повітрі і постежили за заняттям своїх улюблених футболістів під керівництвом Юрія Сьоміна. Після тренування кожен гість зміг поспілкуватися з гравцями і тренерами "Локо", взяти автографи і сфотографуватися на пам"ять.

Неформальне спілкування зі своїми кумирами зробило день хлопців та дівчат насиченим і незабутнім. Звичайно ж, це не останній візит дітвори з дитячих будинків та інтернатів в Баковку, і їх приїзди стануть доброю сумісною традицією "Локомотива" і фонду "Розправ крила".

За матеріалами ФК "Локовотив"

Зараз ви читаєте новину «Сьомін запросив на тренування "Локомотива" сиріт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути