Ексклюзиви
неділя, 14 червня 2009 17:55

Сьомін програв дебютний матч в "Локомотиві"

Сьомін програв дебютний матч в "Локомотиві"

У матчі 12-го туру російської прем"єр-ліги раменський "Сатурн" на своєму полі переграв московський "Локомотив" (2:0).

Матч в Раменску став першим офіційним матчем для Юрія Сьоміна в ролі наставника "Локомотива", після повернення тренера з київського "Динамо". Проте дебют виявився невдалим, і насамперед завдяки колишньому капітанові залізничників Дмитру Лоськову, який тепер виступає за "Сатурн".

Раменчани з перших же хвилин постаралися взяти ініціативу в свої руки, і пішли вперед. І на 21-ій хвилині господарі поля зуміли відкрити рахунок. Шарлес порушив правила проти Ангбва, заробивши штрафний поблизу своїх воріт. Лоськов зробив ідеальну передачу в штрафну суперника, де Зелао з 2-ух метрів в падінні забив у ворота Чеха - 1:0.

Після пропущеного м"яча, залізничники кинулися відіграватися, але атаки гостей уміло присікалися гравцями "Сатурну". До того ж на 29-ій хвилині "Локо" зазнав втрат - через травму поле залишив Томіслав Дуймович.

На 54-ій хвилині Кириченко зробив скидку на Кузьмічева, який втратив м"яч, але Лоськов все-таки зумів пробити з достатньо дальньої дистанції і точно в кут, Чех зреагував, але надто пізно - 2:0.

Гра в атаці у "Локомотива" не покращала і після перерви, не дивлячись на вихід Джибі Фолла і гру в трьох форвардів. "Сатурн" тим часом, мав шанси довести рахунок до розгромного - Кириченко наприкінці матчу перевірив на міцність штангу воріт "Локомотива". Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь "Сатурну".

Після цього матчу "Локомотив" з 16 очками на 9 місці, "Сатурн" піднявся на 12 місце з 13 очками.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Сьомін програв дебютний матч в "Локомотиві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути