Ексклюзиви
пʼятниця, 05 червня 2009 19:09

Юрій Сьомін показав свою автобіографію (ФОТО)

Сьогодні, 5 червня, вдень в "ІТАР-ТАРС" відбулася прес-конференція, присвячена виходу автобіографічної книги тренера Юрія Павловича Сьоміна, - "Юрій Сьомін - народний тренер Росії".


Захід проходив за участю видавництва "Городец", автора книги - відомого спортивного журналіста Павла Альошина і самого Юрія Павловича.

- Приємно, що над книгою працював мій старий друг, - сказав Сьомін про автора. - Гадаю, вийшла цікава історія мого спортивного життя, починаючи ще з ігрових часів. Шкода, туди не ввійшли півтора роки роботи в київському "Динамо". На жаль, підганяли терміни.

Павло Миколайович Альошин, у свою чергу відзначив:

- Мені не цікаво працювати в жанрі скандалів. У своїх статтях і книгах я завжди шукаю позитивну сторону футболу. А писати про видатних людей, таких як Сьомін - суцільне задоволення. Тим паче, що і "Локомотив", команда Юрія Павловича, мені також близька.

За традицією, в завершенні прес-конференції автор книги і її герой підписали екземпляри всім присутнім. Ну а всі охочі можуть придбати книгу в магазинах мережі "Бібліо Глобус" або замовити на сайті www.gorodets.com

Зараз ви читаєте новину «Юрій Сьомін показав свою автобіографію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути