Ексклюзиви
вівторок, 16 червня 2009 14:21

Сьомін переманює Алієва у "Локомотив"

Сьомін переманює Алієва у "Локомотив"

Керівництво московського "Локомотива" проведе фінальний етап переговорів про перехід в команду півзахисника московського "Спартака" Олександра Павленко і Олександра Алієва з київського "Динамо" під час зборів в Австрії.

Залізничники вже давно виявляли цікавість до Павленко і Алієву, але тоді переговори знаходилися на початковій стадії. В Австрії, де команда Сьоміна проводитиме літній збір, боси червоно-зелених зможуть провести перегляд обох футболістів, які їх цікавлять. Футбольні маркетологи оцінюють молодого хавбека киян не менше, ніж в 7 мільйонів доларів, а креативного спартака Павленка в 4 мільйони.

Претенденти

"Локо", як і московський "Спартак", проведуть літні збори в Австрії і зможуть без проблем обговорити всі подробиці операції на нейтральній території.

Не дивлячись на всі старання і прохання Олександра дати йому шанс проявити себе в іграх за основний склад "Спартака", Валерій Карпін не бачить 24-річного футболіста у складі своєї основної команди. Просиджувати найкращі роки своєї кар"єри в запасі Павленко теж не має наміру, і пропозиція від "Локомотива" стала для гравця дуже своєчасною. Олександру безперечно знайдеться місце в центрі поля атаки червоно-зелених, яка знекровлена відсутністю травмованих Білялетдінова і Торбінського.

- Я дуже хочу грати, - нарікає Павленко. - Але всі мої старання потрапити в основний склад ні до чого не приводять. Без ігрової практики я теж залишатися не хочу.

Переговори про трансфер 24-річного півзахисника київського "Динамо" Олександра Алієва керівництво "Локомотива" зможе провести також в Австрії. Остаточне рішення про покупку планується прийняти після товариського матчу між залізничниками і колишнім клубом Юрія Сьоміна київським "Динамо".

Фанати вважають Олександра одним зі своїх найбільших улюбленців, тому керівництву "Локо" доведеться докласти немало зусиль для трансферу обдарованого футболіста. Але боси залізничників впевнені, що Юрій Павлович зможе порозумітися з керівництвом своєї колишньої команди.

За матеріалами LIFE.RU

Зараз ви читаєте новину «Сьомін переманює Алієва у "Локомотив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути