Ексклюзиви
середа, 08 листопада 2006 11:28

Слуцька не робила заяв про завершення кар"єри

Менеджер і агент багаторазової чемпіонки Європи та світу Ірини Слуцької, 27 років, Арі Закарян заперечив заяву фігуристки про завершення кар"єри, повідомляє "Весь Спорт".

- Ірина не заперечує факту інтерв"ю кореспонденту Агенції спортивної інформації "Весь Спорт" і обговорення її подальших планів, - попередив Закарян. - Однак зроблені висновки та опубліковані цитати не відповідають дійсності. Слуцька, як і інші мої клієнти - Євген Плющенко та Тетяна Тотмяніна і Максим Марінін, пропускають змагальний сезон, який якраз стартував, після колосальної напруги на Олімпіаді-2006. Але ніхто з них не робив офіційних заяв про завершення виступів у любительському фігурному катанні чи перехід у професіонали. Тим більше, подібні заяви за прийнятими нормами, у тому числі і юридичними, знаходяться виключно у моїй компетенції. Іра зараз бере участь у різних комерційних проектах і уважно слідкує за офіційним сезоном у любителів. Однак рішення продовжувати виступи чи завершити вона ще не прийняла.

Зараз ви читаєте новину «Слуцька не робила заяв про завершення кар"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути