Ексклюзиви
понеділок, 05 квітня 2010 12:58

Сіллах нокаутував американця і здобув титул чемпіона

Сіллах нокаутував американця і здобув титул чемпіона

Український боксер Ісмаїл Сіллах здобув чергову перемогу на професійному ринзі. У Лас-Вегасі (штат Невада, США) він зустрівся в 12-раундовому поєдинку з американцем Даніелем Джудою.

Як повідомляє "Чемпіон", на кону в цьому бою стояв вакантний титул чемпіона North American Boxing Federation (NABF) у напівважкій вазі. Зустріч цих боксерів проходила в андекарті поєдинку між Роєм Джонсом-молодшим і Бернардом Хопкінсом.

У другому раунді Сіллах двічі відправляв свого суперника в нокдаун, і після другого з них суддя зупинив бій, зафіксувавши перемогу Ісмаїла технічним нокаутом.

Після бою Хопкінс - Джонс менеджер українського боксера Івайло Готцев вступив у перепалку з генеральним менеджером Golden Boy Promotions Річард Шафер, запропонувавши на закінчення своєї промови організувати бій між Хопкінсом та Сіллахом. Журналісти тут же захотіли почути думку самого Ісмаїла про цей бій.

"Я з повагою ставлюся до Хопкінса, але якщо такий бій відбудеться, я поб"ю його. Я готовий до цього. Настав мій час. Також я вже дозрів для бою за титул чемпіона світу ", - цитує Сіллаха Fightnews.com.

Ісмаїл Сіллах (нар. 9 лютого 1985, Запоріжжя, УРСР) - український боксер-професіонал. На любительському рівні ставав чемпіоном світу і Європи серед кадетів, срібним призером чемпіонатів світу і Європи серед любителів, багаторазовий чемпіон України.

За матеріалами Liga.net, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сіллах нокаутував американця і здобув титул чемпіона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути