понеділок, 17 серпня 2009 13:23

Українець Сіллах у черговий раз нокаутував суперника

Українець Сіллах у черговий раз нокаутував суперника

В андеркарті вечора боксу "PinoyPower", котрий проходив в Лас Вегасі в Казино Хард Рок Готель, виступив українець Ісмаїл Сіллах (8-0,7 КО). Його суперником був непоступливий американець Рей Сміт(9-3, 3 КО).

Талановитий український боксер не залишив жодного шансу американцю, який виглядав безнадійно з самого початку, незважаючи на непоганий рекорд.

Сіллах бомбардував корпус Сміта лівими крюками, переслідував швидконогого американця і після того, як йому набридло атакувати супротивника, він провів вражаючу комбінацію, що змусила рефері зупинити поєдинок на другій хвилині другого раунду.

Ця перемога стала дев"ятою для Ісмаїла Сіллаха. Поки тільки один його суперник зумів достояти до фінального гонгу. Ісмаїл виглядає вражаюче в професіоналах, що дає нам надію на ще одного майбутнього чемпіона світу з України.

Взагалі, Ісмаїл зробив правильний вибір, поїхавши до Америки і працюючи з американським тренером, його відмінна любительська школа була доповнена всім необхідним для того, щоб досягти успіху в профі.

Turnir

Зараз ви читаєте новину «Українець Сіллах у черговий раз нокаутував суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути