пʼятниця, 08 травня 2009 11:39

Українці Сіллах і Біденко отримали наступних суперників

Українці Сіллах і Біденко отримали наступних суперників
Другий номер рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) 29-річний українець Тарас Біденко визначився зі своїм наступним суперником. Ним стане інтерконтинентальний чемпіон WBA, який жодного разу не програвав, 23-річний росіянин Денис Бойцов.

Відзначимо, що обидва боксери є одноклубниками по Universum Box-Promotions.

Цей поєдинок відбудеться 6 червня в німецькому місті Оберхаузені в рамках боксерського шоу UniversumChampionsNight.

Біденко провів на рингу 28 поєдинків, 26 з них виграв (12 нокаутом) і в двох програв (Миколі Валуєву та Володимиру Вірчису)

У Бойцова 24 перемоги (KO 19) в такій самій кількості двобоїв. Однак, у його послужному списку немає зустрічей з відомими боксерами.

9 травня перспективний український полутяж Ісмаїл Сіллах (7-0-0, 6 КО) проведе шестираундовий бій в андеркартірематчу між Антоніо Тарвером і Чедом Доусоном.

Українець провів на професійному рингу 7 переможних поєдинків (6 з них завершив нокаутом) і вже встиг привернути до себе увагу глядачів і фахівців завдяки витонченій техніці та видовищній манері ведення бою.

Суперником українця стане достатньо відомий та досвідчений джорнімен Девід Віттом (10-8-1, 6 КО), і цей 30-річний канадець стане найсерйознішим тестом на цьому етапі кар"єри українця.

Віттом зарекомендував себе боксером з "бетонним" підборіддям і бійцівським характером: ці якості повною мірою проявилися в його двобоях проти таких сильних суперників, як Адріан Діакону, Менні Сіака, Джо Спіна та Адоніс Стівенсон.

Newsru.ua, turnir.com.uа, Чемпионат

Зараз ви читаєте новину «Українці Сіллах і Біденко отримали наступних суперників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути