понеділок, 15 березня 2010 11:38

Дзінзірук і Сіллах отримали суперників, а Глазков знову переміг

Дзінзірук і Сіллах отримали суперників, а Глазков знову переміг

Чемпіон світу з боксу у молодшій середній вазі за версією WBO українець Сергій Дзінзірук (36-0-0, 22 KO) свій наступний бій проведе 14 травня в Санта-Інез (штат Каліфорнія). Його суперником стане узбек Шерзод Хусанов (14-0-1, 7 КО). Узбек в рейтингу WBO перебуває на 11-му місці.

Український боксер напівважкої ваги Ісмаїл Сіллах (11-0, 10 КО) проведе 3 квітня в США поєдинок проти місцевого бійця Даніеля Джуди (23-4-3, 10 KO).

Бій відбудеться в андеркарті поєдинку між Бернардом Хопкінсом і Роєм Джонсом-молодшим. Відзначимо, що Сіллах нині тренується під керівництвом Шадіда Салукі, який привів Леймона Брюстера до перемоги над Володимиром Кличком.

У Пуерто Плата (Домініканська Республіка) відбувся вечір боксу, в рамках якого провів свій бій український супертяж В"ячеслав Глазков (на фото).

Глазков достроково переміг американця Рамона Хеєса технічним нокаутом у третьому раунді. Це його четверта перемога на професійному рингу (2 з них- нокаутом).

За матеріалами Fightnews, Turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Дзінзірук і Сіллах отримали суперників, а Глазков знову переміг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути