субота, 24 березня 2018 11:09

Шевченко-тренер програв перший матч

Шевченко-тренер програв перший матч
Захисник збірної України Богдан Бутко, праворуч, проти хорватського форварда Маріо Манджукича

24 березня 2017 року збірна України програла відбірний матч Кубка світу з футболу збірній Хорватії – 0:1.

У першому таймі Хорватія біля воріт Андрія П`ятова створила майже усі свої моменти. На старті поєдинку ледве не переправив м`яч у ворота Калінич. Далі був момент у Манджукича, який скористався обрізкою Коваленка і пробив у штангу воріт української команди.

На 38-ій хвилині хорвати забили. Гольову комбінацію розпочав Модрич, а продовжив п`ятою на Калінича Ракитич. Екс-форвард Дніпра відтіснив Кучера, і пробив у верхній кут воріт П`ятова - 1:0.

Другий тайм був спокійніший і за моментами, і за грою. Хорвати використовували глибокий пресинг, а Україна намагалася щось створити попереду

В України нічого не виходило в атаці. Не було пасів, не було розвитку комбінацій. Центр поля окупували хорвати. У перші 45 хвилин момент для українців створив Субашич, який помилився в грі на виході, і Кравець вже лежачи не зумів переправити м`яч у ворота господарів. Був ще удар Ярмоленка на техніку, але його нейтралізував воротар господарів.

Другий тайм був спокійніший і за моментами, і за грою. Хорвати використовували глибокий пресинг, а Україна намагалася щось створити попереду.

Момент, щоб зрівняти рахунок в українців в цій грі таки був. Зі штрафного пробив Коноплянка і Субашич відбив на Ярмоленка, який запустив м'яча вище воріт. Хорвати могли ще забити наприкінці матчу, але П`ятов потягнув удар Модрича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко мав би подати заяву на звільнення

Для Шевченка поразка від хорватів стала першою в його кар`єрі на чолі збірної України та відкинула синьо-жовтих на третє позицію у своїй групі. Там вони й фінішували, не потрапивши на Кубок світу.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко-тренер програв перший матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути