субота, 11 квітня 2009 10:18

Сенченко забрав пояс у Нужненка

Сенченко забрав пояс у Нужненка

У битві найкращих боксерів України у напівсередній ваговій категорії перемога, а разом із нею і пояс WBA дісталася господарю рингу Сенченку, який одностайним суддівським рішенням переміг Юрія Нужненка.

Бій вийшов дуже напруженим і достатньо рівним, обидва боксери виклалися в рингу повністю, але віддати значну перевагу комусь із них було дуже складно, якщо відштовхуватися від вражень "на око". Але судді дивлячись в три ока вгледіли цілком серйозну перевагу Сенченка. Двічі 112:116 на його користь і один раз навіть 110:118 - от так налічили арбітри.

Бій пройшов в найкращих традиціях вагової категорії.

Сам бій пройшов в найкращих традиціях вагової категорії, боксери працювали в рингу, не шкодуючи ні себе, ні суперника, билися за кожен раунд. Сенченко із самого початку виглядав трохи краще, краще рухався, точніше влучав. У той самий час Нужненко не дозволяв цій перевазі виглядати чіткою, постійно розмивав її своїми ударами, демонструючи властиву йому волю до перемоги.

Особливо серйозно йому довелося її демонструвати під кінець бою. У 10 і 11 раундах (тобто, чемпіонських) Нужненко був не гіршим за супротивника, який трохи стомився. Втім, в заключному раунді і сам Сенченко зібрав волю в кулак. І знову був швидким і точним.

В цілому, бій, як і очікувалося, вийшов дуже рівним. Чи напрацював Сенченко на ту "трохи більше, ніж перемогу", за наявності якої, на існуючу думку, потрібно забирати пояс у чемпіона - це складне питання. Але це трапилося і тепер нашу країну представлятиме новий чемпіон WBA, В"ячеслав Сенченко. Успіхів йому в цій новій ролі і в наступних, не менш важких, боях.

За матеріалами sport.com.ua, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Сенченко забрав пояс у Нужненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути