четвер, 09 квітня 2009 18:23

Українські боксери вперше битимуться за чемпіонський титул між собою

10 квітня в Донецьку два українські боксери проведуть бій за світовий чемпіонський титул. Чемпіон світу за версією WBA у вазі до 66,7 кг Юрій Нужненко, 32 роки (28 перемог, 13 нокаутом, 1 нічия, 0 поразок) захищатиме свій пояс у поєдинку з 31-річним В"ячеславом Сенченком (28 перемог, 20 нокаутом, 0 нічиїх, 0 поразок). Пряма трансляція бою на "Мегаспорті" о 19.00.

Боксери представляють провідні промоутерські компанії України: Нужненко — "K-2 Іст Промоушн" (Київ), Сенченко — "Юніон Боксінг Промоушн" (Донецьк).

Перевага Нужненка — більший досвід участі в поєдинках проти сильних суперників. Плюси Сенченка — на 3 см вищий зріст (178 проти 175 см) і те, що бій проходитиме в його рідному місті.

Букмекери вважають фаворитом Нужненка. Компанія "Бвін"  приймає ставки на його перемогу за коефіцієнтом 1,70, тоді як на перемогу Сенченка — 2,20. Імовірність нічийного результату оцінюється з коефіцієнтом 17,00.

Коментує майбутній бій для "ГПУ" чемпіон світу за версією WBA у вазі до 63,5 кг Андрій Котельник, 31 рік. Він виступав з обома боксерами у любительській збірній України.

Кого вважаєте фаворитом поєдинку Нужненко — Сенченко?

— Важко сказати. На мою думку, вони приблизно рівні за силами. Сенченко має більші шанси, бо він боксуватиме вдома, в Донецьку. Крім того, він прагне стати чемпіоном, більш мотиваний. Але не можна забувати, що Нужненко — досвідченіший боксер, боєць, який битиметься до останнього.

Обидва українці зустрічалися з французом Фредеріком Клозе. Нужненкова перемога була переконливішою. Це дасть йому психологічну перевагу?

— Бій на бій не схожий. Те, що Нужненко виграв у Клозе переконливіше, не означає, що йому буде легше боксувати з Сенченком. Це не дає переваги.

Зараз ви читаєте новину «Українські боксери вперше битимуться за чемпіонський титул між собою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути