вівторок, 09 березня 2010 11:07

Секрети збірної Англії зняли на приховану камеру

Секрети збірної Англії зняли на приховану камеру
Головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло висловив своє крайнє невдоволення, коли стало відомо, що загальні збори команди за участю гравців і тренерського штабу в готелі The Grove в графстві Хертфордшир перед матчем з Єгиптом було знято на приховану відеокамеру. Англійська Футбольна Асоціація вже почала розслідування інциденту.

Передбачається, що записаними виявилися конфіденційні переговори за участю Капелло і гравців збірної Англії, в ході яких, крім тактики на майбутній матч, обговорювалися бонуси, які одержать футболісти у разі успішного виступу на ЧС-2010.

І хоча жодне видання не наважилося опублікувати зміст записів, які вже були названі "динамітом", сам факт події став черговим вкрай неприємним сюрпризом для Капелло.

Напередодні ввечері Футбольна Асоціація розіслала всім провідним британським газетам попереджувальне лист, складений адвокатом організації Чарльзом Расселом, в якому говориться, що запис було зроблено нелегально і що його публікація стане порушенням правил Комісії зі скарг на пресу і Закону про захист даних.

"Ми нічого про це не знаємо, - заявив представник готелю. - Ми приймаємо збірну Англії вже протягом трьох або чотирьох років і надаємо високий рівень безпеки. Також вони привозять власну службу безпеки, і нас сильно здивувало б, якби хтось зміг встановити в готелі таємні "жучки".

За матеріалами terrikon

Зараз ви читаєте новину «Секрети збірної Англії зняли на приховану камеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути