вівторок, 20 січня 2009 14:24

Ще три гравця залишать "Дніпро"

Дніпропетровське "Дніпро" повернулося в рідне місто після першого збору, який проходив у Туреччині, повідомляє sport.com.ua.

Одразу після прильоту головний тренер команди Володимир Бессонов розповів про його підсумки. За словами наставника "Дніпра", ухвалено рішення розлучитися з Алсідешем, Давідсоном і Ферейро, який так і не з"явився в розташуванні команди. Так само за наслідками збору додому до Білорусії відправиться нападник Сітко.

Тим часом, Володимир Бессонов залишився задоволений, як проявили себе орендовані футболісти, які відправляться у повному складі на другий збір до Ізраїлю (виліт запланований на п"ятницю).

Відзначимо, що з часу закінчення першої половини чемпіонату України команду залишили вже 11 футболістів.

Нагадаємо, "Дніпро" підписав трирічний контракт з форвардом сімферопольської "Таврії" та національної збірної України Володимиром Гоменюком. Одразу за Гоменюком ряди "Дніпра" поповнив нападаючий збірної Грузії Бека Гоцірідзе. З ним був підписаний 4-річний контракт.


"ПіК України"
Зараз ви читаєте новину «Ще три гравця залишать "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути