вівторок, 15 березня 2011 18:52

Ще один екс-гравець "Кубані" заявив про тиск з боку клубу

Ще один екс-гравець "Кубані" заявив про тиск з боку клубу

Екс-захисник футбольного клубу "Кубань" Сретен Сретеновіч стверджує, що йому довелося розірвати контракт з краснодарською командою під тиском, цитує заяву гравця Міжнародна профспілка футболістів (FIFPro).

Раніше у вівторок стало відомо, що ще один футболіст "Кубані" - черногорець Нікола Нікежіч звернувся із заявою до Міжнародної федерації футболу (ФІФА) і в Європейський союз футбольних асоціацій (УЄФА), в якому повідомив, що невідомі люди змусили його розірвати контракт з "Кубанню", погрожуючи вогнепальною зброєю і застосовуючи методи фізичного впливу.

"3 січня 2011 року, мене попросили прийти в клуб зі своїм представником. У той час, поки він був в офісі генерального директора, я був в іншій кімнаті. Туди до мене увійшов спортивний директор "Кубані" Сергій Доронченко і двоє невідомих мені людей спортивної статури. Вони погрожували і змусили мене підписати документи про розрив мого контракту, які зобов'язують мене заплатити клубу компенсацію у розмірі 60 тисяч євро", - розповів Сретеновіч.

Також футболіст зізнався, що знав про погрози до інших членів команди, але вирішив поділитися своєю історією тільки після заяви екс-футболіста "Кубані" Ніколи Нікежіча.

Сретеновіч, який перейшов у краснодарський клуб у лютому 2009 року, провів 3 матчі в прем'єр-лізі, один - у турнірі молодіжних команд (у сезоні-2009), один - в Кубку Росії (у сезоні-2010). Двічі 26-річний захисник був відданий в оренду: спочатку в румунську "Тімішоару", а потім - до португальського "Лейшоеш".

"Кубань" за підсумками сезону-2010 здобула перемогу в першому дивізіоні і повернулася в прем'єр-лігу.

Зараз ви читаєте новину «Ще один екс-гравець "Кубані" заявив про тиск з боку клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути