вівторок, 15 березня 2011 17:19

Футболіста "Кубані" побоями змусили розірвати контракт з клубом

Футболіста "Кубані" побоями змусили розірвати контракт з клубом

Краснодарський футбольний клуб "Кубань" подасть до суду на колишнього гравця цієї команди Ніколу Нікезіча. Про це заявив спортивний директор "Кубані" Сергій Доронченко, повідомляє інтернет-видання "Чемпіонат.ру".

Нікезіч написав лист до ФІФА і УЄФА, в якому розповів, що його силою змусили розірвати контракт з "Кубанню". За словами Нікезіча, на клубній базі його протягом 20 хвилин били і душили.

Доронченко сказав, що клуб шокований новиною про лист Нікезіча. За словами спортивного директора "Кубані", в краснодарській команді ніколи не траплялося нічого подібного. Доронченко сказав, що футболіст хоче від "Кубані" грошей, але замість цього отримає позов.

Про лист Нікезіча до ФІФА і УЄФА 15 березня повідомила газета "Коммерсанть". У листі Нікезіч розповів, що "Кубань" вимагала, щоб він розірвав підписану в 2010 році дворічна угода з клубом. 7 березня 2011, за словами чорногорського футболіста, "двоє міцно складених чоловіків" били і душили його, після чого Нікезіч погодився розірвати контракт.

Також в інтернеті з'явилося відеозвернення Нікезіча до керівництва Російського футбольного союзу (РФС), в якому футболіст розповів свою історію.

Російська футбольна прем'єр-ліга (РФПЛ) попросила "Кубань" надати повну інформацію про інцидент, повідомляє РИА Новости. Генеральний директор Загальноросійської професійної спілки футболістів (ОПСФ) Росії Олександр Зотов сказав, що Нікезічу варто звернутися до правоохоронних органів. За словами голови профспілки, схожі ситуації в російському футболі іноді відбуваються.

29-річний Нікезіч в 2010 році був одним з основних гравців "Кубані". Чорногорський футболіст провів за краснодарський клуб 31 матч і забив чотири м'ячі. До переходу в "Кубань" Нікезіч виступав за клуби з Чорногорії і Словенії та французький "Гавр".

Зараз ви читаєте новину «Футболіста "Кубані" побоями змусили розірвати контракт з клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути