Ексклюзиви
четвер, 05 березня 2009 15:31

Футболіста "Металурга" Д жорстоко побили

Футболіста "Металурга"  Д жорстоко побили

У минулий вікенд декілька легіонерів донецького "Металурга" потрапили в неприємну історію, яка завершилася для одного з них непередбачуваними наслідками.Інцидент відбувся в ніч з суботи на неділю, біля одного з нічних клубів міста Донецька - "Вірус".

Тоді як футболісти "Металурга" виходили з клубу разом з чотирма дівчатами, до однієї з них почав приставати сторонній чоловік, який намагався затягнути її до себе в машину.

Дівчина не хотіла відділятися від своєї компанії, тому чинила опір і намагалася вирватися. У цей момент за дівчину заступився болгарський гравець "Металурга" Велізар Дімітров.

Болгарин отримав серйозні пошкодження на обличчі

В результаті подальшого "спілкування" болгарин отримав серйозні пошкодження на обличчі, а також, можливо, перелом носа і ребер і легкий струс мозку. Серйозніших наслідків вдалося уникнути за допомогою сербського голкіпера клубу - Володимира Дішленковіча, якому вдалося припинити бійку і відвезти Дімітрова додому.

Даний інцидент не був зафіксований правоохоронними органами, оскільки міліцію на місце події футболісти не викликали. Очевидно, Велізар Дімітров не зможе взяти участь в найближчих матчах донецького "Металурга" - проти ФК "Харків" і луганської "Зорі", а проходитиме курс інтенсивного лікування, повідомляє sport.siteua.org.

Довідка gazeta.ua

Велізар Дімітров (болг. Велізар Дімітров (13 квітня 1979, Перник, Болгарія) - болгарський футболіст, півзахисник українського клубу "Металург" з міста Донецьк і збірної Болгарії.

Кар"єру починав в клубі свого рідного міста. Пізніше перейшов в "Локомотив" Софія. У 2001 перейшов в "Марек". З 2002 грав за "ЦСКА". У складі "ЦСКА" був визнаний найкращим футболістом чемпіонату Болгарії 2003. Чемпіон Болгарії 2003 і 2008 у складі "ЦСКА". Всього за "ЦСКА" провів 103 матчі, забив 30 м"ячів.

Влітку 2008 перейшов в "Металург" Донецьк. Дебютував 19 липня 2008 в матчі з "Карпатами" (1:0). Перший гол за "Металург" забив 9 серпня 2008 в матчі з ФК "Харків" (3:0).

За збірну Болгарії дебютував 20 листопада 2002 року. У фінальній частині чемпіонату Європи в 2004 році провів два матчі.

Одружений. Разом виховують сина.

Зараз ви читаєте новину «Футболіста "Металурга" Д жорстоко побили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути