понеділок, 08 листопада 2021 15:24

Шапаренку нічого не буде за расизм на полі

Шапаренку нічого не буде за расизм на полі
Кияни програли вперше в чемпіонаті. Фото: "Динамо"

Гравець "Динамо" та збірної України Микола Шапаренко уникне покарання за расистські висловлювання на адресу гравця "Ворскли" Ранжела. У зв'язку з тим, що немає записів у протоколі, КДК УАФ не планує розглядати ситуацію, що склалася.

Після матчу 14 туру УПЛ між київським "Динамо" й полтавською "Ворсклою" (1:2) нападник полтавців Лукас Ранжел заявив про прояви расизму до нього з боку вболівальників і гравця команди Мірчі Луческу. Про це пише sport.ua.

КДК УАФ уже в курсі скандалу. Проте офіційно розглядати це питання поки не планує.

Зараз відомо, що делегат матчу в Києві Віктор Радушинський і арбітр цього поєдинку Юрій Іванов не вносили до протоколу гри записів про те, що помічали расистські висловлювання в бік легіонера "Ворскли". Тому це питання КДК може розглянути лише у випадку, якщо на нього звернуть увагу в комітеті етики й чесної гри.

Раніше нападник "Ворскли" Лукас Ранжел заявив про те, що окрім уболівальників "Динамо" расистськими висловлюваннями в його бік лунали від півзахисника киян Миколи Шапаренка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шапаренка звинуватили в расизмі

Гра "Динамо" - "Ворскла" завершилася перемогою полтавців - 2:1. Один із голів забив Ранжел. Після цієї поразки "Динамо" опустилося на друге місце.

Зараз ви читаєте новину «Шапаренку нічого не буде за расизм на полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути