четвер, 29 березня 2012 09:53

"Шанси 50 на 50" - Маркевич про матч зі "Спортінгом"

"Шанси 50 на 50" - Маркевич про матч зі "Спортінгом"
Мирон Маркевич не бачить різниці, де грати перший матч. Фото: metalist.ua

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич розповів, чого він чекає від першого матчу 1/4 фіналу Ліги Європи проти лісабонського "Спортінга", який пройде сьогодні увечері на поле португальського клубу.

"Ми прекрасно розуміємо, що "Спортінг" добре грає вдома. Особливо в Лізі Європи. Нас чекає важкий матч. Він також буде непростим і для "Спортінга". Я думаю, що буде цікавий футбол і, можливо, багато чого вирішиться в першому ж матчі.

Чи має значення, що перша гра буде проходити в Португалії? В принципі немає, ми і з "Сошо" починали вдома, з "Олімпіакосом" - теж. І "Спортінг" грав перший матч з "Манчестером". Є думка, що краще грати перший матч на виїзді, але я не бачу якоїсь великої різниці. Ми скрізь граємо в один футбол. Більше атакуємо. Я не думаю, що ми щось змінимо і на полі "Спортінга".

Шанси? 50 на 50. Взагалі, думаю, що кожна з восьми команд, які залишилися на цьому етапі, може виграти Лігу Європи", - цитує Маркевича офіційний сайт "Металіста".

Нагадаємо, що в чвертьфіналі Ліги Європи "Металіст" зіграє з португальським "Спортінгом". Перший матч відбудеться в Португалії 29 березня. Початок о 22:05 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі "2+2".

Поєдинок у відповідь відбудеться в Україні 5 квітня.

Переможець цієї пари в півфіналі зустрінеться з кращим в протистоянні "Шальке" і "Атлетіка".

Зараз ви читаєте новину «"Шанси 50 на 50" - Маркевич про матч зі "Спортінгом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути