неділя, 25 березня 2012 11:02

"Хотів, щоб цього разу пробив пенальті хтось інший" – Девіч

"Хотів, щоб цього разу пробив пенальті хтось інший" – Девіч

Нападник харківського "Металіста" Марко Девіч поділився враженнями від матчу з київським "Арсеналом", у якому каноніри вдома перемогли з рахунком 4:2.

"Соромно перед вболівальниками, – говорить українець. – Чесно кажучи, не пам'ятаю, коли востаннє пропускали чотири голи. Все-таки, сьогодні "Арсенал" нас покарав і заслужено виграв. Але за рахунку 2:2 у нас був такий момент, коли ми могли навіть виграти. Однак, так вийшло, що побігли всі вперед, не думаючи про оборону, і пропустили ще два голи".

Цікаво, що в цьому матчі пробивав пенальті Хав'єр, а не Девіч, який вважається штатним пенальтистом у команді "жовто-синіх".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я сиджу і рахую українців" - Маркевич

"Установки від тренера не бити пенальті не було. Просто мені самому після 11-метрового в Греції захотілося зробити паузу. Хав'єр добре реалізує цей стандарт на тренуваннях і сьогодні чудово пробив, так що подивимось як буде надалі. Я не те, щоб побоявся, просто хотів, аби цього разу пробив пенальті хтось інший", – сказав Марко.

За його словами, зараз у чемпіонаті великий відрив від перших двох місць, а після цього туру шансів їх дістатися залишилося ще менше.

"Можливо, у гравців більше бажання буде проявити себе на такій грі, як у четвер, ніж сьогодні. У Лісабоні буде дуже важлива гра для всіх нас, для всієї України. Жереб – непоганий, напевно кращий, ніж "Атлетико" (Мадрид), "Валенсія". Проте на такій стадії всі команди хороші. Думаю, шанси тут 50 на 50. Матч-відповідь дома в Харкові, так що буде цікаво. Можна продовжувати писати історію. Дай Бог, щоб нам це вдалося", – зазначив Марко Девіч.

 

Зараз ви читаєте новину «"Хотів, щоб цього разу пробив пенальті хтось інший" – Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути